Notice: Η register_sidebar κλήθηκε εσφαλμένα. Δεν ορίστηκε id στα στοιχεία πίνακα για "Πλευρική στήλη 1" της πλευρικής στήλης. Προκαθορίζονται στο "sidebar-1". Χειροκίνητα καθορίστε το id σε "sidebar-1" για σίγαση της ειδοποίησης και κρατήστε το υπάρχων περιεχόμενη της πλευρικής στήλης. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 4.2.0.) in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-includes/functions.php on line 5174

Deprecated: Το add_custom_background είναι παρωχημένο από την έκδοση 3.4.0 και μετά! Χρησιμoποιήστε το add_theme_support( 'custom-background', $args ) αντ' αυτού. in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-includes/functions.php on line 4720

Notice: Undefined index: private in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-content/plugins/wp-database/wp-database.php on line 183

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-content/plugins/wp-database/wp-database.php on line 96
Πρόσκληση για συμμετοχή σε διήμερο Σεμινάριο εκπαιδευτικών του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου Π.Ε με τίτλο: «ΥΓΡΟΤ(Ρ)ΟΠΟ?ΠΟΙΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ», που συντονίζει το ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης. | ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης



















Πρόσκληση για συμμετοχή σε διήμερο Σεμινάριο εκπαιδευτικών του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου Π.Ε με τίτλο: «ΥΓΡΟΤ(Ρ)ΟΠΟ?ΠΟΙΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ», που συντονίζει το ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης.

Το Κ.Π.Ε.Ιεράπετρας ? Νεάπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του για το έτος 2015-2016 스텔라리스 모드 다운로드? και συγκεκριμένα στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου «ΥΓΡΟΤ(Ρ)ΟΠΟ?ΠΟΙΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ» που συντονίζει Pastor Lee Jae-chul's sermon? και του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους,διοργανώνει διήμερο σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δικτύου, για εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρητης Download the Canon g3900 service tool.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 50 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κρητης που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε.Ιεράπετρας Paul of Wonderland? Νεάπολης την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε., με θέματα σχετικά με τους υγρότοπους & ακτές της Κρήτης 숭실대 다운로드. στην κατεύθυνση της αειφορίας.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα:

 

Α) σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης,που τα σχολεία τους είναι ήδη ενταγμένα στο Δίκτυο και υλοποιούν ομοθεματικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα 네이버 첨부파일 한번에 다운로드.

Β) σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο και υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές του δικτύου

Γ) σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές του δικτύου

Δ) σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικά προγράμματα 라이프애프터 다운로드.

Ε) σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο

 

 

Το Κ.Π.Ε 피너츠 다운로드. Ιεράπετρας ? Νεάπολης θα καλύψει από το Τεχνικό Δελτίο Υποέργου του και σύμφωνα με τον ισχύοντα οδηγό διαχείρισης, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία»:

 

-Τα έξοδα διαμονής των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών και των οποίων το σχολείο που υπηρετούν βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 40 χλμ από την Ιεράπετρα jet file.

– Τα έξοδα διατροφής (δείπνο) για την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου για τους εκπαιδευτικούς των οποίων το σχολείο που υπηρετούν βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 40 χλμ από την Ιεράπετρα Download the biopsy.

– Οι δαπάνες για τη διαμονή και μετακίνηση των μελών των συνεργαζόμενων ΚΠΕ, που συμμετέχουν ως εισηγητές και συντονιστές εργαστηρίων ή ως εκπρόσωποι του Δικτύου, θα βαρύνουν τα τεχνικά δελτία ή τις διαχειριστικές επιτροπές των οικείων Κ.Π.Ε.

– Το ΚΠΕ Ιεράπετρας ? Νεάπολης δε θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών.

 

Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης οι οποίοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο του Δικτύου παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 (προτιμητέο):

https://docs.google.com/forms/d/1Ks60oCFNDMTwADwg4LifTJpR7jnNxWbzdj599oGZH0M/viewform

ή εναλλακτικά, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Αίτηση Συμμετοχής Εκπαιδευτικού και να την αποστείλουν στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας Λασιθίου να την αποστείλουν στο mail του ΚΠΕ, επίσης μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016.

Το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και τα ονόματα των εκπαιδευτικών (τακτικών και αναπληρωματικών) μπορείτε να το κατεβάστε από εδώ

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.