Εισαγωγικό σεμινάριο στην Αειφόρο Εκπαίδευση

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας ? Νεάπολης Λασιθίου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει, διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο στην Αειφόρο Εκπαίδευση την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, με θέμα:

«Προσεγγίζοντας την περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσω της θεατρικής αγωγής»

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι  να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί τα προγράμματα του ΚΠΕ Ιεράπετρας-Νεάπολης και των άλλων ΚΠΕ της Κρήτης, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Αειφόρου Εκπαίδευσης, καθώς και παιδαγωγικές τεχνικές που μπορούν να αξιοποιήσουν στο σχολείο τους στη διάρκεια του Προγράμματος Π. Ε,. Το Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 7 ωρών και απευθύνεται σε σαράντα  40 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (20 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης και 20 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης) της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα γίνουν στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6PMvMK7FNUjlJUnq1MLoyDE6ManNa8fpFZ7xYQMYnCgFLwg/viewform?usp=sf_link

μέχρι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 23:59.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

 

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο προτεραιότητα θα έχουν εκπαιδευτικοί:

α) που δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια σε ΚΠΕ.

β) που υλοποιούν περιβαλλοντικό πρόγραμμα αυτή τη σχολική χρονιά.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις θα συμμετάσχουν και άλλοι εκπαιδευτικοί.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης καθώς και το ενδεικτικό πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΣΕΜ_ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ_ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ_kpe_ier_okt_2017.10.10.17

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.