Notice: Η register_sidebar κλήθηκε εσφαλμένα. Δεν ορίστηκε id στα στοιχεία πίνακα για "Πλευρική στήλη 1" της πλευρικής στήλης. Προκαθορίζονται στο "sidebar-1". Χειροκίνητα καθορίστε το id σε "sidebar-1" για σίγαση της ειδοποίησης και κρατήστε το υπάρχων περιεχόμενη της πλευρικής στήλης. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 4.2.0.) in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-includes/functions.php on line 5174

Deprecated: Το add_custom_background είναι παρωχημένο από την έκδοση 3.4.0 και μετά! Χρησιμoποιήστε το add_theme_support( 'custom-background', $args ) αντ' αυτού. in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-includes/functions.php on line 4720

Notice: Undefined index: private in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-content/plugins/wp-database/wp-database.php on line 183

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /unitswww2/unitswww23/las/kpe-ierap/kpeierap/public_html/wp-content/plugins/wp-database/wp-database.php on line 96
Μαγειρεύοντας ιστορίες για έναν βιώσιμο κόσμο: Περιβάλλον και Διατροφή. | ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης



















Μαγειρεύοντας ιστορίες για έναν βιώσιμο κόσμο: Περιβάλλον και Διατροφή.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας – Νεάπολης Λασιθίου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει, διαδικτυακό σεμινάριο στην Αειφόρο Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ελένη Σβορώνου και τη WWF Ελλάς την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00 με 18:30, με θέμα:

«Μαγειρεύοντας ιστορίες για έναν βιώσιμο κόσμο: Περιβάλλον και Διατροφή»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι  να ευαισθητοποιηθούν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί σε θέματα που αφορούν την  Διατροφή μας σε σχέση με το Περιβάλλον 패딩턴1 다운로드. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του σεμιναρίου ανιχνεύουμε τις δυνατότητες της δημιουργικής γραφής προκειμένου να υπηρετήσει τους στόχους του Περιφερειακού Δικτύου «Διατροφή, Περιβάλλον και Υγεία», την αλλαγή διατροφικών συνηθειών και την υιοθέτηση μιας βιώσιμης διατροφής για την υγεία μας και την υγεία του πλανήτη.»

 Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης όλης της επικράτειας με ανώτατο όριο συμμετεχόντων τους 100 데스노트 만화 다운로드.

Συντονίστρια και εισηγήτρια του τηλε-σεμιναρίου θα είναι η κ. Ελένη Σβορώνου από την ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της WWF Eλλάς Hydra.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 16-06-2020:

https://forms.gle/zPHWHG67qk3LtH7FA

και θα ενημερωθούν για το σχετικό σύνδεσμο της πλατφόρμας την Τετάρτη 17-06-2020 στο προσωπικό τους mail 징기스칸 다운로드.

Προετοιμασία: Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να έχουν κοντά τους χαρτί και μολύβι και να έχουν ρίξει μια ματιά στο υλικό «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης»: https://food.wwf.gr/schools Download the ad music.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί χωρίς έξοδα για το δημόσιο.

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες. Η ημέρα διεξαγωγής είναι: η Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 από τις17:00 έως τις 18:30 μ.μ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.